Aandelen Xiaomi kopen

Wil je beleggen in Xiaomi aandelen? Op deze pagina kan je direct Xiaomi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Xiaomi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Xiaomi raadplegen. Xiaomi is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 1810.HK.

Waar kan je Xiaomi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Xiaomi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Xiaomi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Xiaomi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Xiaomi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Xiaomi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Xiaomi is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Xiaomi.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Xiaomi

Xiaomi maakt onder meer smartphones, tablets en wearables en houdt domicilie in het Chinese Peking. Het hoort ondertussen al bij de drie grootste smartphone producenten ter wereld.  De onderneming werd gesticht in 2010.
Xiaomi houdt domicilie in Peking en is opgericht door Lei Jun. De eerste smartphone die geproduceerd werd was de MI1, we spreken dan van het jaar 2011. Ondertussen heeft Xiaomi een groot marktaandeel in India en kun je in ons land ook producten van deze aanbieder kopen bij Kruidvat. Ook heeft het inmiddels een aantal fysieke winkels in Europa.