Aandelen Xilinx kopen

Wil je beleggen in Xilinx aandelen? Op deze pagina kan je direct Xilinx aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Xilinx. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Xilinx raadplegen. Xilinx is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool XLNX.

Waar kan je Xilinx aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Xilinx kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Xilinx?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Xilinx. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Xilinx?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Xilinx? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Xilinx

Xilinx is een van de grootste ontwikkelaars en producenten van Field Programmable Gate Array chips, en dat wereldwijd. Het bedrijf werd in 1964 opgericht in Sillicon Valley en heeft tegenwoordig het hoofdkantoor in San Jose.
Daarnaast maakt Xilinx producten en diensten op het gebied van FPGA-design en implementatie. Kernactiviteit is en blijft echter het programmeren van logica chips. Van deze logica chips zijn twee reeksen: de high-end Virtex reeks en de low-end Spartan. Van deze uitvoeringen zijn ook weer verschillende versies beschikbaar. Xilinx heeft in Solarflare Communications een dochteronderneming en in Dublin (Ierland) een voor Europa belangrijk filiaal.