Aandelen XPO Logistics kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in XPO Logistics aandelen? Op deze pagina kan je direct XPO Logistics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in XPO Logistics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel XPO Logistics raadplegen. XPO Logistics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool XPO.

Waar kan je XPO Logistics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel XPO Logistics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel XPO Logistics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel XPO Logistics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in XPO Logistics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van XPO Logistics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse XPO Logistics

Sterke punten XPO Logistics

 • Breed dienstenaanbod: XPO Logistics biedt een breed scala aan logistieke diensten, waaronder vrachtvervoer, magazijnbeheer, e-fulfilment en supply chain-oplossingen.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid met activiteiten in verschillende landen, waardoor het kan profiteren van internationale handel en groeimogelijkheden.
 • Technologische innovatie: XPO Logistics maakt gebruik van geavanceerde technologieën en systemen om de efficiëntie en transparantie van logistieke processen te verbeteren.
 • Netwerk van partners: Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers, waardoor het kan profiteren van samenwerkingsverbanden en synergieën in de logistieke sector.
 • Klantgerichtheid: XPO Logistics streeft naar een klantgerichte aanpak en biedt op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten.

Zwakke punten XPO Logistics

 • Concurrentie in de logistieke sector: XPO Logistics opereert in een competitieve markt, waar andere logistieke dienstverleners strijden om klanten en marktaandeel.
 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: De vraag naar logistieke diensten kan worden beïnvloed door economische schommelingen, aangezien bedrijven mogelijk hun uitgaven verminderen tijdens een economische neergang.
 • Risico’s van operationele verstoringen: XPO Logistics is blootgesteld aan operationele risico’s, zoals technische storingen, logistieke problemen en verstoringen in de toeleveringsketen.
 • Regelgevingsrisico’s: De logistieke sector wordt beïnvloed door regelgeving en douaneprocedures, wat van invloed kan zijn op de grensoverschrijdende activiteiten en het naleven van de wet- en regelgeving.
 • Investeringen in technologie: Het implementeren van geavanceerde technologieën en systemen vereist aanzienlijke investeringen, wat druk kan leggen op de financiën van het bedrijf.

Over XPO Logistics

XPO Logistics is een Amerikaans transport en logistiek bedrijf. Het bedrijf is actief in tenminste dertig landen en heeft zo’n 50.000 klanten. Bij die klanten zit ook het merendeel van de top van de Fortune 100. De aandelen worden openbaar verhandeld als XPO op de New York Stock Exchange.

Hoofdkantoor van XPO Logistics vind je in Greenwich in Connecticut en bekende dochteronderneming is Can-way. XPO Logistics is een S&P 400 component en werd opgericht in 1989. Het had al eens het zevende beste presterende aandeel van de afgelopen tien jaar op de Fortune 500. De koersen stegen destijds met ruim duizend procent.

XPO Logistics

Wel of niet aandelen XPO Logistics kopen?

XPO Logistics, een wereldwijde logistieke dienstverlener, heeft de aandacht getrokken van beleggers die geïnteresseerd zijn in de logistieke sector. Maar is het een verstandige keuze om aandelen van XPO Logistics te kopen? Laten we de voor- en nadelen eens bekijken.

Een van de sterke punten van XPO Logistics is het brede dienstenaanbod dat zij bieden. Ze leveren verschillende logistieke oplossingen, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op de behoeften van klanten. Daarnaast heeft XPO Logistics een wereldwijde aanwezigheid, waardoor ze kunnen profiteren van internationale handel en groeikansen.

Aan de andere kant is de logistieke sector competitief en zijn er risico’s verbonden aan economische schommelingen. Concurrentie van andere logistieke bedrijven kan druk uitoefenen op de winstgevendheid van XPO Logistics. Bovendien kan de vraag naar logistieke diensten afnemen tijdens economisch zware tijden.

Het is belangrijk om te overwegen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat de prestaties van een bedrijf kunnen variëren. Het is verstandig om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit aandelen XPO Logistics te kopen.

Kortom, het kopen van aandelen XPO Logistics kan aantrekkelijk zijn vanwege hun brede dienstenaanbod en wereldwijde aanwezigheid. Echter, houd rekening met de concurrentie en de gevoeligheid voor economische omstandigheden. Weeg de voor- en nadelen zorgvuldig af voordat je investeert in XPO Logistics.