Aandelen XPO Logistics kopen

Wil je beleggen in XPO Logistics aandelen? Op deze pagina kan je direct XPO Logistics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in XPO Logistics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel XPO Logistics raadplegen. XPO Logistics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool XPO.

Waar kan je XPO Logistics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel XPO Logistics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel XPO Logistics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel XPO Logistics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in XPO Logistics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van XPO Logistics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over XPO Logistics

XPO Logistics is een Amerikaans transport en logistiek bedrijf. Het bedrijf is actief in tenminste dertig landen en heeft zo’n 50.000 klanten. Bij die klanten zit ook het merendeel van de top van de Fortune 100. De aandelen worden openbaar verhandeld als XPO op de New York Stock Exchange.
Hoofdkantoor van XPO Logistics vind je in Greenwich in Connecticut en bekende dochteronderneming is Can-way. XPO Logistics is een S&P 400 component en werd opgericht in 1989. Het had al eens het zevende beste presterende aandeel van de afgelopen tien jaar op de Fortune 500. De koersen stegen destijds met ruim duizend procent.