Aandelen Xylem kopen

Wil je beleggen in Xylem aandelen? Op deze pagina kan je direct Xylem aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Xylem. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Xylem raadplegen. Xylem is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool XYL.

Waar kan je Xylem aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Xylem kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Xylem?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Xylem. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Xylem?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Xylem? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Xylem

Xylem is een Amerikaanse leverancier van watertechnologie. Het maakt het voor mensen mogelijk om water te kunnen transporteren, behandelen, efficiënt kunnen gebruiken en testen en dat in zowel residentiele, openbare, agrarische en commerciële omgevingen.
Xylem levert de diensten in meer dan 150 landen en de aandelen van de onderneming worden op de New York Stock Exchange verhandeld als XYC. Bekende dochteronderneming is Sensus. Het bedrijf werd in 2011 gelanceerd als spin-off van water gerelateerde ondernemingen van de ITT Corporation. Het hoofdkwartier van Xylem is te vinden in Rye Brook in New York.