Aandelen Yamana Gold kopen

Wil je beleggen in Yamana Gold aandelen? Op deze pagina kan je direct Yamana Gold aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Yamana Gold. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Yamana Gold raadplegen. Yamana Gold is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool AUY.

Waar kan je Yamana Gold aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Yamana Gold kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Yamana Gold?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Yamana Gold. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Yamana Gold?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Yamana Gold? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Yamana Gold is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Yamana Gold.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Yamana Gold

Yamana Gold is een Canadees bedrijf dat goud en zilver en kopermijnen in het bezit heeft en die exploiteert. Dat doet het in Canada, Chili, Brazilie en Argentinie.  De hoofdzetel vind je in Toronto. Het bedrijf werd in 1994 opgericht. De aandelen van het bedrijf worden op de beurzen van Toronto en New York verhandeld.
In de Canadian Malartic Corporation heeft Yamana Gold een bekende dichter. De onderneming slaagde er in de periode 2009-2016 un om een miljoen ounces goud per jaar te produceren. Goud werd echter door het bedrijf afgestoten in het jaar 2016.