Aandelen Yangzijiang Shipbuilding kopen

Wil je beleggen in Yangzijiang Shipbuilding aandelen? Op deze pagina kan je direct Yangzijiang Shipbuilding aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Yangzijiang Shipbuilding. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Yangzijiang Shipbuilding raadplegen. Yangzijiang Shipbuilding is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BS6.SGX.

Waar kan je Yangzijiang Shipbuilding aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Yangzijiang Shipbuilding kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Yangzijiang Shipbuilding?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Yangzijiang Shipbuilding. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Yangzijiang Shipbuilding?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Yangzijiang Shipbuilding? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Yangzijiang Shipbuilding is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Yangzijiang Shipbuilding.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Yangzijiang Shipbuilding

Yangzijiang Shipbuilding werd opgericht in 1956. Het heeft in Jiangsu New Yangzi Shipbuilding en bekende en actieve dochtermaatschappij. Yangzijiang Shopbuilding is een investeringsholding onder meer actief in de scheepsbouw en dat behalve in China ook in landen als Vietnam, Taiwan, Duitsland, Griekenland, Noorwegen en ook Canada. En daarmee zijn nog bepaald niet alle landen waar het bedrijf actief is genoemd. Specifiek is het actief in de segmenten scheepsbouw, investeringen en handel.
Yangzijiang Shipbuilding produceert ook verschillende commerciële schepen, waaronder ook containerschepen. Bovendien faciliteert het ook nog de verkoop en de export van schepen.