Aandelen TGS kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Yara Intl aandelen? Op deze pagina kan je direct Yara Intl aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Yara Intl. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Yara Intl raadplegen. Yara Intl is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool YAR.OL.

Waar kan je Yara Intl aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Yara Intl kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Yara Intl?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Yara Intl. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Yara Intl?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Yara Intl? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Yara Intl is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Yara Intl.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Yara Intl

Yara is een bekende producent van kunstmest en het is met name actief in Europa en Brazilië, daar haalt het bedrijf 60 procent van de omzet vandaan. Belangrijkste grondstof die gebruikt wordt is aardgas, specifiek voor de producten waarin ammoniak verwerkt is. Ondertussen is Yara actief in zestig landen en verkoopt het producten in 160 landen.
Yara heeft fabrieken in landen als bijvoorbeeld België, Duitsland, Finland, Canada, Colombia en Brazilië. De aandelen van Yara worden verhandeld als YAR op de Oslo Stock Exchange. De onderneming werd in 1905 opgericht en is voor ruim 35 procent in handen van de Noorse staat.