Aandelen Yelp kopen

Wil je beleggen in Yelp aandelen? Op deze pagina kan je direct Yelp aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Yelp. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Yelp raadplegen. Yelp is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool YELP.

Waar kan je Yelp aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Yelp kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Yelp?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Yelp. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Yelp?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Yelp? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Yelp

Yelp is een internetplatform. Door gebruik te maken van een website en een mobiele app zijn consumenten in staat lokale ondernemingen in de eerste plaats te vinden én ze te beoordelen. Yelp wordt openbaar verhandeld als YELP op de New York Stok Exchange en het hoofdkantoor van het bedrijf vind je in San Francisco, Californië.
Het platform werd opgericht door twee voormalige medewerkers van PayPal. De inkomsten haalt men hoofdzakelijk uit de reclame en de vermeldingen die gesponsord worden. Bedrijven kunnen betalen als ze bovenaan in de zoekresultaten willen eindigen. Overigens laat Yelp alleen bedrijven met tenminste drie sterren op het platform adverteren.