Aandelen YIT kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in YIT aandelen? Op deze pagina kan je direct YIT aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in YIT. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel YIT raadplegen. YIT is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool YIT.HE.

Waar kan je YIT aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel YIT kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel YIT?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel YIT. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in YIT?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van YIT? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in YIT is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in YIT.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Yit

De Finse onderneming Yit geldt als veruit het belangrijkste bouwbedrijf van Finland en ook als een van de belangrijkste bouwbedrijven van Noord Europa. De hoofdzetel van Yit vind je in Helsinki. Yit is bekend geworden door met name de bouw van appartementen en bedrijfsruimtes.

De aandelen van het zeer sterke bouwbedrijf staan onder de noemer YIT genoteerd aan de beurs in Helsinki. In 1987 werd dit bijzonder succesvolle bouwbedrijf opgericht. In de ook al bekende Lemminkäinen  Group heeft Yit een meer dan gemiddeld bekende en solide dochteronderneming.

aandeel yit kopen