Aandelen YPF S.A kopen

Wil je beleggen in YPF S.A. aandelen? Op deze pagina kan je direct YPF S.A. aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in YPF S.A. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel YPF S.A. raadplegen. YPF S.A. is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool YPF.

Waar kan je YPF S.A. aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel YPF S.A. kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel YPF S.A.?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel YPF S.A. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in YPF S.A.?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van YPF S.A.? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over YPF S.A.

Yacimientos Petroliferos Fiscales is een Argentijns geïntegreerde energiemaatschappij die verticaal opereert. Het bedrijf is actief binnen de gehele keten van zoeken en winnen van aardolie, gas, transport, raffinage tot aan de verkoop aan de clientèle.
YPF S.A. werd opgericht in 1922 en een bekende dochteronderneming is zeker Prospertil S.A.. Oprichters van de succesvolle en zeer veelzijdige onderneming waren Hipolite Irogoyen en Enrique Mosconi.  YPF kan gebruik maken van een distributienetwerk dat bestaat uit 1600 benzinestations. Honderd daarvan zijn in eigendom van YPF. Daarmee heeft het bedrijf met 36 procent ook meteen het grootste marktaandeel in Argentinië.