Aandelen YPF S.A kopen

Wil je beleggen in YPF S.A. aandelen? Op deze pagina kan je direct YPF S.A. aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in YPF S.A. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel YPF S.A. raadplegen. YPF S.A. is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool YPF.

Waar kan je YPF S.A. aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel YPF S.A. kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel YPF S.A.?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel YPF S.A. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in YPF S.A.?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van YPF S.A.? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse YPF S.A

Sterke punten YPF S.A

 • Leidende positie in de markt: YPF S.A is een belangrijke speler in de olie- en gasindustrie en heeft een sterke marktpositie in Argentinië. Het bedrijf heeft een uitgebreide aanwezigheid in de gehele waardeketen, van exploratie en productie tot raffinage en distributie.
 • Diversificatie van activiteiten: Naast olie en gas is YPF S.A ook betrokken bij andere energiegerelateerde activiteiten, zoals elektriciteitsopwekking en hernieuwbare energieprojecten. Deze diversificatie kan bijdragen aan de veerkracht van het bedrijf in verschillende marktomstandigheden.
 • Grote olie- en gasreserves: YPF S.A beschikt over aanzienlijke bewezen reserves van olie en gas. Deze reserves vormen een waardevol bezit en bieden het bedrijf de mogelijkheid om te voldoen aan de vraag en te profiteren van gunstige prijsomstandigheden op de energiemarkten.
 • Strategische partnerschappen: Het bedrijf heeft strategische partnerschappen gesloten met nationale en internationale spelers in de olie- en gasindustrie. Deze samenwerkingen kunnen bijdragen aan kennisuitwisseling, technologische vooruitgang en groeimogelijkheden.

Zwakke punten YPF S.A

 • Volatiliteit van de olie- en gasmarkt: YPF S.A is sterk afhankelijk van de prijzen van olie en gas, die onderhevig zijn aan volatiliteit en externe factoren. Schommelingen in de marktprijzen kunnen invloed hebben op de winstgevendheid van het bedrijf.
 • Regelgevingsrisico’s: De olie- en gassector is onderhevig aan strenge regelgeving en milieunormen. Veranderingen in de regelgeving kunnen extra kosten met zich meebrengen en de bedrijfsvoering van YPF S.A beïnvloeden.
 • Politieke en economische risico’s: Als een in Argentinië gevestigd bedrijf kan YPF S.A worden beïnvloed door politieke en economische ontwikkelingen in het land. Instabiliteit, beleidswijzigingen of economische crises kunnen risico’s met zich meebrengen.
 • Concurrentie in de sector: De olie- en gasindustrie is zeer concurrerend, met andere grote spelers die actief zijn op de markt. YPF S.A staat voor uitdagingen om zich te onderscheiden en marktaandeel te behouden in deze competitieve omgeving.

Over YPF S.A.

Yacimientos Petroliferos Fiscales is een Argentijns geïntegreerde energiemaatschappij die verticaal opereert. Het bedrijf is actief binnen de gehele keten van zoeken en winnen van aardolie, gas, transport, raffinage tot aan de verkoop aan de clientèle.

YPF S.A. werd opgericht in 1922 en een bekende dochteronderneming is zeker Prospertil S.A.. Oprichters van de succesvolle en zeer veelzijdige onderneming waren Hipolite Irogoyen en Enrique Mosconi.  YPF kan gebruik maken van een distributienetwerk dat bestaat uit 1600 benzinestations. Honderd daarvan zijn in eigendom van YPF. Daarmee heeft het bedrijf met 36 procent ook meteen het grootste marktaandeel in Argentinië.

aandeel ypf kopen

Wel of niet aandelen YPF S.A kopen?

Hé, ben je aan het overwegen om aandelen te kopen en vraag je je af of YPF S.A een goede investering is? Laten we de situatie eens bekijken en de voor- en nadelen op een rijtje zetten.

YPF S.A is een belangrijke speler in de olie- en gasindustrie en heeft een sterke positie in Argentinië. Ze zijn betrokken bij verschillende energiegerelateerde activiteiten en hebben aanzienlijke reserves van olie en gas. Klinkt best interessant, toch?

Natuurlijk zijn er ook enkele punten om te overwegen. De olie- en gasmarkt kan behoorlijk volatiel zijn, en de prijzen kunnen flink schommelen. Dit kan invloed hebben op de winstgevendheid van YPF S.A. Bovendien is de sector onderhevig aan strenge regelgeving en milieunormen, wat extra uitdagingen met zich meebrengt.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met politieke en economische risico’s, vooral omdat YPF S.A gevestigd is in Argentinië. Veranderingen in het beleid of economische instabiliteit kunnen impact hebben op het bedrijf.

Uiteindelijk hangt het af van jouw persoonlijke beleggingsdoelen en risicobereidheid. Als je geïnteresseerd bent in de energie-industrie en gelooft in het potentieel van YPF S.A, dan kan het de moeite waard zijn om verder onderzoek te doen. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de marktomstandigheden, volg het nieuws en raadpleeg indien nodig een financieel adviseur.

Maar onthoud altijd dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Doe je huiswerk, weeg de voor- en nadelen af en neem een weloverwogen beslissing die bij jou past. Succes!