Aandelen Yum! kopen

Wil je beleggen in Yum! aandelen? Op deze pagina kan je direct Yum! aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Yum!. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Yum! raadplegen. Yum! is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool YUM.

Waar kan je Yum! aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Yum! kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Yum!?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Yum!. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Yum!?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Yum!? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Yum!

Yum is actief binnen de fastfood branche. Het is eigenaar en tevens franchisegever van bekende merken als Kentucky Fried Chicken, Pizza Hut, Wingstreet, East Dawning en Taco Bell. Het hoofdkantoor van Yum is gevestigd in Louisville en Yum wordt als Yum verhandeld op de New York Stock Exchange.
Yum geldt overigens als een van de grootste fastfoodbedrijven ter wereld en is ondertussen al in meer dan honderd landen actief. Yum ontstond in 1997, toen PepsiCo besloot merken als KFC, Pizza Hut en Taco Bell te verzelfstandigen. Multibranding is nadrukkelijk het speerpunt binnen Yum. Dit is de formule om meerdere merken in een restaurant te verkopen.