Aandelen Yunji kopen

hWil je beleggen in Yunji aandelen? Op deze pagina kan je direct Yunji aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Yunji. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Yunji raadplegen. Yunji is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGM. Het bedrijf is te vinden onder het symbool YJ.

Waar kan je Yunji aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Yunji kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Yunji?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Yunji. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Yunji?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Yunji? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Yunji

In Hangzhou in Volksrepubliek China vind je het hoofdkantoor van Yunji, een onderneming die als YJ genoteerd staat aan de Nasdaq. Dochteronderneming is Yunji Sharing Technology Co. In essentie is Yunji een sociaal e-commerceplatform met een heel erg breed scala aan producten, producten die vooral bedoeld zijn voor dagelijks gebruik.
Yunji verkoopt onder andere producten voor persoonlijke verzorging en schoonheid, huishoudelijke artikelen, kleding, tassen, koffers en producten voor de kraamperiode. En daarmee zijn slechts een aantal van de productcategorieën benoemd want het aanbod van Yunji is buitengewoon breed en gevarieerd.