Aandelen Zebra kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Zebra aandelen? Op deze pagina kan je direct Zebra aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zebra. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zebra raadplegen. Zebra is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZBRA.

Waar kan je Zebra aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zebra kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zebra?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zebra. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zebra?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zebra? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Zebra

Sterke punten Zebra:

 • Leider in technologieoplossingen: Zebra is een toonaangevende leverancier van innovatieve technologieoplossingen voor bedrijven, met een breed scala aan producten en diensten.
 • Focus op sectorspecifieke oplossingen: Het bedrijf richt zich op het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor specifieke sectoren, zoals gezondheidszorg, transport en logistiek, en detailhandel.
 • Sterke merknaam: Zebra heeft een sterke merknaam en geniet een goede reputatie in de markt, wat vertrouwen wekt bij klanten en investeerders.
 • Technologische innovatie: Het bedrijf blijft innoveren en introduceert regelmatig nieuwe producten en technologieën om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen.
 • Wereldwijd bereik: Zebra opereert wereldwijd en heeft een uitgebreid netwerk van klanten en partners over de hele wereld.

Zwakke punten Zebra:

 • Concurrentie in de sector: Zebra opereert in een competitieve markt waar andere spelers ook streven naar marktleiderschap, wat kan leiden tot prijsconcurrentie en druk op de winstmarges.
 • Gevoeligheid voor economische schommelingen: Het bedrijf kan worden beïnvloed door economische factoren, zoals recessies, die de vraag naar technologieproducten kunnen beïnvloeden.
 • Technologische veranderingen: De sector waarin Zebra opereert, wordt gekenmerkt door snelle technologische veranderingen. Het is belangrijk voor het bedrijf om bij te blijven en relevant te blijven in een steeds evoluerend landschap.
 • Vertrouwelijkheidsrisico’s: Als leverancier van technologieoplossingen moet Zebra de beveiliging van gegevens waarborgen en ervoor zorgen dat klantinformatie goed beschermd is.
 • Regelgevingsrisico’s: Veranderingen in regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming en beveiliging kunnen invloed hebben op de activiteiten van Zebra.

Over Zebra

Zebra is een bedrijf  dat zich bezig houdt marketings-, tracking en computerafdruktechnologie, zaken die het zowel produceert als verkoopt. Zebra heeft in de loop der tijd behoorlijk uit weten te breiden en is thans gevestigd in 26 verschillende landen.

De aandelen Zebra staan op de Nasdaq genoteerd als ZBRA. Met ZIH Corp, Xplore Technologies heeft het twee bekende dochterondernemingen. Het door Ed Kaplan en Gerhard Cless opgerichte bedrijf is  bekend in heel de wereld en ook zodanig actief. Zebra is overigens met het hoofdkwartier gevestigd in Lincolnshire in de staat Illinois.

Zebra

Wel of niet aandelen Zebra kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen Zebra te kopen? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen. Zebra is een bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in technologische oplossingen voor het volgen en beheren van bedrijfsmiddelen.

Een goede reden om aandelen Zebra te overwegen, is hun innovatieve productaanbod. Ze bieden geavanceerde technologieën aan die bedrijven kunnen helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het verbeteren van de efficiëntie.

Daarnaast heeft Zebra een sterke positie op het gebied van automatische identificatie en gegevensvastlegging. Dit kan waardevol zijn in sectoren zoals logistiek, retail en gezondheidszorg, waar nauwkeurige gegevensregistratie essentieel is.

Maar er zijn ook enkele overwegingen. Zebra opereert in een competitieve markt, waarin andere technologiebedrijven ook streven naar marktleiderschap. Dit kan druk uitoefenen op de winstmarges van het bedrijf.

Bovendien is de vraag naar technologische oplossingen gevoelig voor economische schommelingen. Het is belangrijk om de markttrends en de vooruitzichten van Zebra zorgvuldig te analyseren.

Als je besluit aandelen Zebra te kopen, is het verstandig om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw beleggingsdoelen.