Aandelen Zebra kopen

Wil je beleggen in Zebra aandelen? Op deze pagina kan je direct Zebra aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zebra. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zebra raadplegen. Zebra is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZBRA.

Waar kan je Zebra aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zebra kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zebra?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zebra. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zebra?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zebra? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Zebra

Zebra is een bedrijf  dat zich bezig houdt marketings-, tracking en computerafdruktechnologie, zaken die het zowel produceert als verkoopt. Zebra heeft in de loop der tijd behoorlijk uit weten te breiden en is thans gevestigd in 26 verschillende landen.
De aandelen Zebra staan op de Nasdaq genoteerd als ZBRA. Met ZIH Corp, Xplore Technologies heeft het twee bekende dochterondernemingen. Het door Ed Kaplan en Gerhard Cless opgerichte bedrijf is  bekend in heel de wereld en ook zodanig actief. Zebra is overigens met het hoofdkwartier gevestigd in Lincolnshire in de staat Illinois.