Aandelen Zendesk kopen

Wil je beleggen in Zendesk aandelen? Op deze pagina kan je direct Zendesk aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zendesk. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zendesk raadplegen. Zendesk is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZEN.

Waar kan je Zendesk aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zendesk kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zendesk?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zendesk. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zendesk?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zendesk? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Zendesk

Zendesk is een bekend softwarebedrijf dat gevestigd is met het hoofdkwartier in San Francisco in het Amerikaanse Californië. De aandelen van Zendesk worden openbaar verhandeld als ZEN op de New York Stock Exchange.
Zendesk mag zich specialist noemen in klantenservice software. Het bedrijf werd in 2007 opgericht door drie mannen in Kopenhagen. Zij runden hun onderneming aanvankelijk in niet meer dan een loft. In 2009 volgde de verhuizing naar San Francisco. Ondertussen bedient het zo’n 120.000 betalende klanten in ongeveer 150 landen. Het bedrijf groeide en deed niet in de laatste plaats vanwege de talloze overnames die Zendesk deed.