Aandelen Zillow kopen

Wil je beleggen in Zillow aandelen? Op deze pagina kan je direct Zillow aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zillow. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zillow raadplegen. Zillow is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool Z.

Waar kan je Zillow aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zillow kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zillow?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zillow. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zillow?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zillow? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Zillow

Zillow is een online databasebedrijf voor onroerend goed. Het is een nog jong bedrijf dat in 2006 opgericht werd. Aan de basis van het bedrijf stonden Rich Barton en Lloyd Frink. Het bedrijf staat op de Nasdaq genoteerd als ZG en het hoofdkantoor van Zillow vind je terug in Seattle in Washington.
Trulia, HotPads.com, StreetEasy en Dotloop zijn de meer bekende dochterondernemingen van het bedrijf. Bijzonder is wel dat het het eerste bedrijf was dat Canadese eigendommen op de website vermeldde, als we spreken van het jaar 2018. Canada was daarmee ook het eerste land buiten de Verenigde Staten dat een Amerikaans bedrijf op deze wijze ondersteunde.