Aandelen Zimmer kopen

Wil je beleggen in Zimmer aandelen? Op deze pagina kan je direct Zimmer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zimmer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zimmer raadplegen. Zimmer is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZBH.

Waar kan je Zimmer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zimmer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zimmer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zimmer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zimmer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zimmer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Zimmer

Zimmer Biomet is beursgenoteerd en een bedrijf in medische hulpmiddelen. Het bedrijf zag in 1927 het levenslicht. Het bedrijf moest aluminium pillen gaan produceren. Het hoofdkantoor van Zimmer is gevestigd in Warschau, Indiana. Ondertussen maakt de onderneming onderdeel uit van het zakelijke cluster voor medische hulpmiddelen die wereldwijd aangeboden worden.
De aandelen van Zimmer worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange onder de naam ZBN. Zimmer heeft een aantal interessante dochters met bijvoorbeeld  Bionet, Zimmer Bionet en Robotics. Zimmer blinkt tegenwoordig vooral uit in het maken van orthopedische medische hulpmiddelen.