Zions Bancorporation

Wil je beleggen in Zions Bancorporation aandelen? Op deze pagina kan je direct Zions Ban aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zions Ban. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zions Ban raadplegen. Zions Bancorporation  is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZION.

Waar kan je Zions Bancorporation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zions Ban kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zions Ban?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zions Bancorporation . Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zions Bancorporation ?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zions Bancorporation ? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Zions Bancorporation

In 1873 werd de voorloper van de Zions Bank opgericht door Brigham Young. Momenteel is het hoofdkwartier van de onderneming gevestigd in Salt Lake City in Utah en is het een S&P 500 component en staat het op de Nasdaq genoteerd als ZION.
De nationale bank heette aanvankelijk de Keystone Insurance and Investment Co. Die bank fuseerde met de Zions First National Bank in 1965 waardoor de huidige succesvolle Zions Bank ontstond. De nationale bank doet de financiële zaken vooral onder acht lokale merken. In California Bank and Trust en Zions Direct zijn twee dochters van de Zions Bank genoemd.