Aandelen Zoetis kopen

Wil je beleggen in Zoetis aandelen? Op deze pagina kan je direct Zoetis aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zoetis. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zoetis raadplegen. Zoetis is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZTS.

Waar kan je Zoetis aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zoetis kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zoetis?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zoetis. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zoetis?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zoetis? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Zoetis

Zoetis geniet wereldwijde bekendheid als een van de grootste leveranciers van medicijnen en vaccinaties voor huisdieren en ook voor vee. Heel lang was Zoetis een dochteronderneming van Pfizer, zoals bekend de grootste fabrikant van geneesmiddelen ter wereld. Nu is het bedrijf echter in volledig in eigendom en is het dus ook volledig onafhankelijk.
Zoetis’ aandelen worden openbaar verhandeld onder de naam ZTS op de New York Stock Exchange en is met het hoofdkantoor gevestigd in Parsipanny in Troy Hills in de staat New Jersey. Zeer bekende dochter van Zoetis is Abaxis Zoetis Canada.