Aandelen Zoom Video Communications kopen

hWil je beleggen in Zoom Video Communications aandelen? Op deze pagina kan je direct Zoom Video Communications aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zoom Video Communications. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zoom Video Communications raadplegen. Zoom Video Communications is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZM.

Waar kan je Zoom Video Communications aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zoom Video Communications kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zoom Video Communications?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zoom Video Communications. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zoom Video Communications?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zoom Video Communications? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Zoom Video Communications

Zoom Video Communications is een softwarebedrijf dat het mogelijk maakt om onder andere teleconferenties te houden door het aanbieden van een platform en service. Zo kan online vergaderd worden en kunnen chatsessies en mobiele samenwerkingen opgezet worden.
De aandelen van Zoom Video Communications staan als ZM genoteerd op de Nasdaq en Eric Yuan is de grote man achter de succesvolle onderneming. Bekende dochteronderneming van Zoom is Zoom Voice Communication. In de basis is het gebruik van Zoom gratis. Wel zijn er dan beperkingen wat betreft de dur van een sessie en ook het aantal deelnemers. Tegen betaling kunnen deze belemmeringen opgeheven worden.