Aandelen Zscaler kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Zscaler aandelen? Op deze pagina kan je direct Zscaler aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zscaler. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zscaler raadplegen. Zscaler is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZS.

Waar kan je Zscaler aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zscaler kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zscaler?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zscaler. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zscaler?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zscaler? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Zscaler

Sterke punten Zscaler:

 • Cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen: Zscaler biedt geavanceerde cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen, waardoor organisaties hun netwerken en gegevens effectief kunnen beschermen tegen cyberdreigingen.
 • Wereldwijd bereik: Zscaler heeft een wereldwijd bereik met klanten over de hele wereld. Het bedrijf bedient zowel grote ondernemingen als MKB-bedrijven in verschillende sectoren.
 • Scalabiliteit en flexibiliteit: Het cloudgebaseerde platform van Zscaler biedt schaalbaarheid en flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan de behoeften van klanten en kan meegroeien met hun bedrijfsactiviteiten.
 • Focus op innovatie: Zscaler investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om zijn beveiligingsoplossingen te verbeteren en aan te passen aan de steeds veranderende dreigingslandschap.

Zwakke punten Zscaler:

 • Concurrentie in de markt: De markt voor cybersecurity-oplossingen is competitief, met verschillende spelers die vergelijkbare diensten aanbieden. Zscaler moet concurreren met andere bedrijven om marktaandeel te behouden.
 • Gevoeligheid voor cyberdreigingen: Als aanbieder van cybersecurity-oplossingen is Zscaler zelf ook gevoelig voor cyberdreigingen. Het bedrijf moet voortdurend investeren in het verbeteren van de beveiliging van zijn eigen systemen en infrastructuur.
 • Afhankelijkheid van cloudinfrastructuur: Aangezien Zscaler cloudgebaseerde oplossingen biedt, is het afhankelijk van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van cloudinfrastructuur. Eventuele storingen of onderbrekingen kunnen de dienstverlening beïnvloeden.
 • Regelgevingsuitdagingen: Het leveren van beveiligingsoplossingen vereist naleving van verschillende regelgevingen en privacywetten. Zscaler moet voldoen aan regelgeving en beveiligingsstandaarden, wat uitdagingen met zich kan meebrengen.

Over Zscaler

Zscaler is een wat men noemt cloud gebaseerd informatie beveiligingsbedrijf dat onder andere internetbeveiliging, webbeveiliging, firewalls, sandboxing, SSL-inspectie en antivirus beheert. In internet of things en cloud computing mobile omgevingen kan bovendien steeds zeer gedetailleerd controle gehouden worden.

Het hoofdkwartier van Zscaler vind je in San Jose. De aandelen van de onderneming staan genoteerd op de Nasdaq als ZS. Sinds een aantal jaren biedt Zscaler geautomatiseerde forensische dreigingen en dynamische malware bescherming tegen de vaak zeer geavanceerde cyberdriegingen, ook als het gaat om resistente driegingen en zogenaamde spearfishing.

aandeel zscaler kopen

Wel of niet aandelen Zscaler kopen?

Het kan een uitdaging zijn om te beslissen of je aandelen Zscaler wilt kopen of niet. Zscaler is een toonaangevend bedrijf in de cybersecurity-industrie en biedt oplossingen voor een veiligere digitale wereld. Maar voordat je je zuurverdiende geld investeert, is het belangrijk om enkele zaken te overwegen.

Ten eerste, begrijp de risico’s. Zoals bij elke investering zijn er risico’s verbonden aan het kopen van aandelen. De aandelenmarkt kan volatiel zijn en de waarde van je investering kan fluctueren. Daarnaast zijn er specifieke risico’s in de cybersecurity-sector, zoals veranderingen in regelgeving en toenemende concurrentie.

Daarnaast is het van belang om het bedrijf zelf te onderzoeken. Analyseer de financiële resultaten van Zscaler en kijk naar de groeipotentie. Bestudeer het marktaandeel en de concurrentiepositie van het bedrijf. Let ook op eventuele recente ontwikkelingen, zoals nieuwe productlanceringen of partnerships.

Tot slot, overweeg je eigen beleggingsdoelen en risicotolerantie. Beleggen in aandelen brengt altijd een zeker risico met zich mee. Zorg ervoor dat je comfortabel bent met het niveau van risico dat je bereid bent te nemen.

Al met al is het belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kopen van aandelen Zscaler. Doe je huiswerk, begrijp de risico’s en bepaal of het past bij jouw beleggingsstrategie en doelstellingen.