Aandelen Zscaler kopen

Wil je beleggen in Zscaler aandelen? Op deze pagina kan je direct Zscaler aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zscaler. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zscaler raadplegen. Zscaler is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZS.

Waar kan je Zscaler aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zscaler kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zscaler?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zscaler. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zscaler?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zscaler? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Zscaler

Zscaler is een wat men noemt cloud gebaseerd informatie beveiligingsbedrijf dat onder andere internetbeveiliging, webbeveiliging, firewalls, sandboxing, SSL-inspectie en antivirus beheert. In internet of things en cloud computing mobile omgevingen kan bovendien steeds zeer gedetailleerd controle gehouden worden.
Het hoofdkwartier van Zscaler vind je in San Jose. De aandelen van de onderneming staan genoteerd op de Nasdaq als ZS. Sinds een aantal jaren biedt Zscaler geautomatiseerde forensische dreigingen en dynamische malware bescherming tegen de vaak zeer geavanceerde cyberdriegingen, ook als het gaat om resistente driegingen en zogenaamde spearfishing.