Aandelen Zuora kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Zuora aandelen? Op deze pagina kan je direct Zuora aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zuora. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zuora raadplegen. Zuora is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZUO.

Waar kan je Zuora aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zuora kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zuora?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zuora. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zuora?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zuora? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Zuora

Sterke punten Zuora

 • Leidende positie in de abonnementseconomie: Zuora is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van software en diensten voor abonnementenmodellen. Ze hebben een sterke reputatie en expertise in deze groeiende sector.
 • Robuuste en schaalbare software: Het softwareplatform van Zuora is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het beheren van abonnementen en het innen van betalingen. Het is flexibel, schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van verschillende bedrijven.
 • Sterke klantenbasis: Zuora heeft een indrukwekkende klantenportfolio met toonaangevende bedrijven die vertrouwen op hun diensten. Dit geeft aan dat hun producten en oplossingen waarde toevoegen aan organisaties in verschillende sectoren.
 • Innovatieve benadering: Het bedrijf blijft innoveren en ontwikkelt nieuwe functies en mogelijkheden om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de abonnementseconomie. Ze zijn proactief in het aanbieden van oplossingen voor nieuwe uitdagingen en trends.

Zwakke punten Zuora

 • Concurrentiedruk: De markt voor abonnementseconomie is competitief en er zijn andere spelers die vergelijkbare diensten aanbieden. Zuora moet blijven innoveren en zich onderscheiden om een concurrentievoordeel te behouden.
 • Gevoeligheid voor economische omstandigheden: Zuora’s succes is deels afhankelijk van de financiële gezondheid van haar klanten. Tijdens economische recessies kunnen bedrijven mogelijk bezuinigen op abonnementsdiensten, wat invloed kan hebben op de omzet van Zuora.
 • Winstgevendheid: Hoewel Zuora een sterke omzetgroei heeft laten zien, is het bedrijf nog steeds bezig met het realiseren van consistente winstgevendheid. Dit kan beleggers afschrikken die op zoek zijn naar bedrijven met stabiele winstcijfers.
 • Extern risico: Het bedrijf kan worden beïnvloed door externe factoren zoals veranderingen in regelgeving, markttrends en technologische ontwikkelingen. Dit kan van invloed zijn op de prestaties en groeivooruitzichten van Zuora.

Over Zuora

Zuora mag zich met recht specialist noemen in de ontwikkeling en de productie van bedrijfssoftware. Met name bedrijven maken er gebruik van en kunnen met de software hun abonnementsdiensten lanceren en beheren.

Met de software van Zuora kan terugkerende facturering toegepast worden, kunnen incasso’s uitgevoerd worden en kunnen processen als citaten, omzetherkenning en abonnementsstatistieken geautomatiseerd worden. De aandelen van Zuora worden openbaar verhandeld als ZUO aan de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor vind je in Redwood City in Californië. Het bedrijf van oprichter Tien Tzuo is ondertussen ook een Russell 2000 component.

aandeel zuora kopen

Wel of niet aandelen Zuora kopen?

Ben je aan het twijfelen of je aandelen van Zuora moet kopen? Laten we eens kijken naar een paar dingen die je kunnen helpen bij het nemen van die beslissing.

Dus, wat is Zuora eigenlijk? Wel, het is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de abonnementseconomie. Ze bieden software en diensten aan bedrijven die abonnementsmodellen hanteren. Denk aan streamingdiensten, software-as-a-service en andere bedrijven die maandelijkse abonnementskosten in rekening brengen.

Als je overweegt om aandelen van Zuora te kopen, is het verstandig om wat onderzoek te doen. Kijk naar de financiële prestaties van het bedrijf en hoe het zich verhoudt tot de concurrentie. Het is ook belangrijk om te begrijpen hoe de abonnementseconomie zich ontwikkelt en welke trends van invloed kunnen zijn op Zuora.

Houd ook rekening met je eigen financiële situatie. Beleggen in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee, dus investeer alleen geld dat je kunt missen. Overweeg ook om je beleggingen te diversifiëren om het risico te spreiden.

Tenslotte kan het nuttig zijn om advies in te winnen bij een financieel expert. Zij kunnen je helpen bij het analyseren van de kansen en risico’s van het kopen van Zuora aandelen op basis van jouw specifieke doelen en omstandigheden.

Kortom, het kopen van aandelen van Zuora kan een interessante mogelijkheid zijn, maar het is belangrijk om gedegen onderzoek te doen, je financiële situatie te evalueren en eventueel advies in te winnen. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw beleggingsdoelen.