Aandelen Zuora kopen

Wil je beleggen in Zuora aandelen? Op deze pagina kan je direct Zuora aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zuora. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zuora raadplegen. Zuora is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZUO.

Waar kan je Zuora aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zuora kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zuora?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zuora. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zuora?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zuora? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Zuora

Zuora mag zich met recht specialist noemen in de ontwikkeling en de productie van bedrijfssoftware. Met name bedrijven maken er gebruik van en kunnen met de software hun abonnementsdiensten lanceren en beheren.
Met de software van Zuora kan terugkerende facturering toegepast worden, kunnen incasso’s uitgevoerd worden en kunnen processen als citaten, omzetherkenning en abonnementsstatistieken geautomatiseerd worden. De aandelen van Zuora worden openbaar verhandeld als ZUO aan de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor vind je in Redwood City in Californië. Het bedrijf van oprichter Tien Tzuo is ondertussen ook een Russell 2000 component.