Aandelen Zurich Financial kopen

Wil je beleggen in Zurich Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Zurich Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Zurich Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Zurich Financial raadplegen. Zurich Financial is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool ZURN.VX.

Waar kan je Zurich Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Zurich Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Zurich Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Zurich Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Zurich Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Zurich Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Zurich Financial is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Zurich Financial.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Zurich Financial

Het zeer bekende en ook al buitengewoon succesvolle Zurich Financial heeft het hoofdkwartier gevestigd in Zurich. De verzekeringsmaatschappij geldt als de meest omvangrijke van Zwitserland. Als ZURN staan de aandelen genoteerd op de beurs in Zwitserland. Het bedrijf heeft geschiedenis, want het werd al in 1872 opgericht.
Bekende dochteronderneming is Farmers Insurance Group. Zurich Financial is een wereldwijze verzekeringsmaatschappij, dat de activiteiten in drie verschillende takken heeft verdeeld: General Insurance, de meer algemene verzekering, Global Life, de levensverzekering, en in Farmers. Het bedrijf heeft klanten in ruim 170 landen ondertussen.